Reipas uusi perheenjäsen

Uskomaton pikkukissa. Kävin tänään Porvoossa hakemassa Nereidan kotiin. Automatkalla neiti ensin huusi muutaman kymmenisen kilometriä ja hiljeni sitten. Välillä hän ilmoitti läsnäolostaan, mutta suurin osa ajasta meni maatessa ja minua ja "maisemia" katsellessa.

Kotona veimme pikkukissan yläkerran huoneeseen, joka oli sisustettu häntä varten; kevythäkki pesineen, kiipeily/raapimapuu, muutama leikkikalu, kaksi hiekkista ja ruoka- ja juoma astiat. Kului n. 5 minuttia kun kissa katseli uteliaana omasta kantokopastaan. Sitten se asteli häntä pystyssä ulos ja aloitti huoneen tutkimisen. 15 minuutin päästä pentu kehräsi ja puski ihmetteleviä ihmisiä :) Uskomaton tapaus. Taidan mennä ihastelemaan sitä lisää, onhan se nyt saanut jo 15 minuuttia aikaa omaan tutkimiseen ;)

Fedja ja Ronja ovat hyvinkin kiinnostuneita tuoksuista ja päivystävät huoneen ovella. Huomenna kuitenkin aikaisintaan tutustutaan...

Kommentit

Satu sanoi…
Hyvä Nexu :-)
Eve sanoi…
Onnea vielä uudesta ihanasta perheenjäsenestä ja Nexulta paljon terkkuja. Myski on mököttänyt ja nakellut niskojaan koko illan, kun sillä on ollut niin tylsää ilman rakasta raitapaitatyttökaveria. :)
Eve sanoi…
Nexulle tietenkin, ei Nexulta.
Elina V. sanoi…
Terveisiä myös teidän kummankin kissoille. Tämä neiti on kyllä huippuihana! Kiitokset Evelle että saimme hänet luoksemme!!!!