Pääsiäisnoidilta korjatut saaliit


Kissanpäivät jatkuvat kun naapurin pikkuprinsessat kantoivat sisään virvontaoksia. Fedja keksi oksille paljon parempaa käyttöä kuin pelkkä maljassa makoilu. Pitänee ottaa tuollainen oksa mukaan esiintymistilaisuuteen jos ei muuten energiaa löydy.

Hälytilannekoulutus osa 1: Pihalla valjastellessa toteltiin luoksetulopillin ääntä tänään vaihtelevalla menestyksellä. Kun kisut aluksi pääsivät pihalle oli Fedja sitä mieltä että sen kun puhaltelet pilliisi, täällä on kaikkia ihania kevään tuoksuja. Unohdin pillin hetkeksi ja annoin kisun nauttia ulkoilmasta. Noin 10 minuutin kuluttua tuoksut oli haisteltu ja poju kierteli jo jaloissa. Tässä vaiheessa siirryin kauemmaksi ja testasin pillin uudelleen paremmalla tuloksella. Seuratakin poika jaksoi ja odottaa & istua. Ronja sen sijaan totteli pilliä heti hyvin mutta istuminen likaiseen maahan ei tullut kysymykseenkään. Hälyä oli sopivasti; lasten naurua, junan ääni ja autojen ääniä. Onneksi häly oli kuitenkin vaimeaa.

Hienosti sujui taas tassujen peseminenkin sisällä ilman mitään sähinöitä tai murinoita. Laitan myöhemmin mahdollisesti videopätkän tuosta ulkotokosta, jos saan sen lähipäivinä ladattua.

Kommentit

Satu sanoi…
Aivan hurmaavia nuo teidän kissat :-) Jos on muuten balineeseilla siniset silmät, niin kyllä teidän pitäisi nähdä myös kunnon vihreät silmät itämaisella ;-) Saa tulla meille katsomaan :-D
Henriikka sanoi…
Tosi aktiivisesti olet kyllä jaksanut Ronjaa ja Fedjaa kouluttaa! Meillä Eetu osaa kyllä noita perustemppuja, mutta mitään sen ihmeempiä en ole ainakaan vielä saanut aikaiseksi sille opettaa.

Terveisiä Fedjalle ja Ronjalle!
Elina V. sanoi…
Satu: Kaverin norskilla on kyllä hyvin vihreet silmät, mutta ehkä pitää silti harkita sitä vierailua ja tarkistaa voiko ne silmät vielä vihreemmiksi mennä... Meidän kattimuksista Fedjan silmät on vihreät, muttei kovin kirkkaat. Ronjan silmät on sen sijaan keltaiset :)

Henriikka: Pakkohan se on jos haluan tapettien pysyvän seinässä ;) Fedja kyllä osoittaa mulle heti mitä seuraa jos aktiivointi unohtuu