Nexua odotellessa

Hieman yli viikon päästä meille muuttaa pieni itämainen prinsessa. Neitiä odotellessa Ronja päätti (tai oikeastaan emäntä houkutteli Ronjan toteuttamaan) lähettää videotervehdyksen pikkukissalle.

Meillä on kotona käynnissä muutenkin nyt ahkera temppuilu ja ulkoilu. Kirjoitusprojektikin olisi hyvä saada vauhtiin ennen kuin pieni kissa varastaa suuren osan huomiosta.

Osaisivatkohan viisaammat auttaa kertomalla miten pitkiksi itämaisten selät yleensä aikuisiässä venähtävät? Ajattelin hamstrata ensi viikonloppuna kissatavaraa kun esiinnymme eräässä eläinkaupassa. Lisäksi Skanssin Faunattaren avajaisissa on todennäköisesti avajaistarjouksia. Koska olemme muualla lauantaina ajattelin piipahtaa sinne sunnuntaina. Esillä on silloin myös mainoksen mukaan itämaisia...mikäs sen parempaa ;) Eli haussa olisi ainakin valjaat tässä vaiheessa (yritän etsiä sellaisia, jossa on pidempi selkätukiosa) ja flexi. Lisäksi harkitsen kevythäkin ja uuden kantokopan ostoa (minkä kokoisia koppia teillä on ollut itämaisilla?)

Kolme hiekkista riittänee kolmelle kissalle vai mitä ootte mieltä? Kiipeilypuita on vanhasta takaa kaksi kattoon asti olevaa ja kaksi matalampaa, sekin saa riittää aluksi. Onko mikrohiekka pennuille hiekkana ok? (mitä hiekkaa Satu teillä on ollut?)

Sekavan tekstin lopuksi tässä vielä tervehdysvideo

Kommentit

Eve sanoi…
Voi, mikä ihana temppu! :) Mä en osaa noihin valjaskokoihin sanoa - Akulla on PetPointin mokkaisista "ne isommat", pitäisikin kaiketi mitata ne, ellei joku fiksumpia vastauksia tarjoa...

Viikko kuluu nopsaan. Työn ja temppujen iloa! :)
Satu sanoi…
Itämaistytöt ei välttämättä kasva kauhean isoiksi, näithän Elina Nexun emon Laran, sehän on normaalipainoltaan n. 3 kg... toki selkä on sitten suhteessa pitempi kuin kotikissalla. Kirjoitin sulle piiiiitkän hoito-ohjeen ja laitoin työpostiisi, mutta se ainakin eilen herjasi ettei mene perille. Laitan kohta toiseen postiisi, jos vaikka sitä kautta tulis perille. Mikrohiekka on ok, sitä meilläkin on. Keskikokoinen koppa riittää itämaistytölle.
Jalecat's sanoi…
Vai tänne se kaunistus muuttaa..mahtavaa,kohta nähdään kaunistuksen temppuiluja!!! :)
Elina V. sanoi…
Saattaa siihen hetki mennä ennen kuin Nexun temppuja nähdään täällä, mutta tutustumisesta uuteen kotiin on luvassa juttua ensi viikonloppuna :)