Miehen ja kissojen yhteinen leikki


Mieheni osti itselleen uuden leikkikalun eli kauko-ohjattavan helikopterin. Kissat olivat luonnollisesti tästä lelusta aivan onnessaan. Kopterin lentoa seurattiin herkeämättä ja Fedja ehti räpsäistä lennokkia pari kertaa. Onneksi lelu ei ollut helposti rikkimenevää sorttia.

Lelua piti käydä vielä haistelemassa sen seistessä maassa. Valitettavasti kopteri ei lähtenyt lentoon latauksen loputtua vaikka sille kuinka yritettiin antaa vauhtia tassuilla. Miehelle vinkkasin että taisit ostaa melko kalliin kissanlelun ja aavistelin sen eliniäksi maksimissaan pari viikkoa. Hän ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan voinut lopettaa lennättämistä samassa huoneessa, missä kissat olivat, sen verran suloisesti nuo karvakasat halusivat osallistua leikkiin.

Koulutuspuolella on näin viikkoisin aika hiljaista. Työn uuvuttamana jaksan lähinnä rapsutella ja pitää yhden tempputuokion päivässä. Tällä hetkellä harjoittelemme kumartamista. Esiaste on saavutettu, mutta hyvä käsimerkki on edelleen hakusessa. Nykyinen käsimerkkini muistuttaa liikaa maahan käskyn käsimerkkiä.

Kommentit