esiintymiskuulumisia

Alkuun kotivideo meidän Linssilude-Ronjasta


Ja sitten kuulumisia...Kävimme tänään erään eläinliikkeen avajaisissa esittelemässä kissa-agilitya. Paikka ja omistaja olivat oikein mukavia ja asiakkaitakin kävi kiitettävästi. Mukavasti ihmisten kesken oli myös kiinnostusta kuulla kissan kouluttamisesta. Monen asiakkaan kanssa pohdimme juuri heille sopivia aktivointimuotoja.

Minulla oli mukavaa ja kissojen osuuskin sujui ihan ok. Ainoa harmi oli että unohdin kannettavani toiseen autoon (jossa oli kesärenkaat, eikä siksi kelvannut menopeliksi, vaikka sillä olin suunnitellut meneväni paikalle). Näkemättä jäi siis kotivideot esteiden opettamisesta, mutta onneksi moni kyseli oma-aloitteisesti asioista. Fedja ei ollut esteistä innostunut, mutta hyrisi tyytyväisenä turvallisessa pesässään. Siinä ollessaan kissa taisi kalastaa monen silittävän lapsivieraan sympatiat itselleen. Ronja esiintyi ihan mukavasti tapahtuman alkupuolella. Hänelle tapahtuma taisi olla kuitenkin hieman liian pitkä, tai viereiset pitkäkarvakisut neidin, mielestä hieman liian ärsyttäviä (mitäs tulevat sinne söpöilemään ;), koska lopussa sähinä ja stressi oli selvästi lisääntynyt neidin käytöksessä. Silloin ei hyppiminenkään enää luonnistunut. Omistaja kiittää kuitenkin Ronjaa alun hienosta showmeiningistä ja reippaasta eläinkaupan tutkimisesta. Saipa neiti osakseen myös lukuisia ihailuja ulkonäöstään :)

Harmitti oikein kun ei ollut kameraa mukana, että olisin saanut nauhalle. Nauhalle olisi ollut mielenkiintoista myös kuvata kissojen ja miehen veljenpoikien kohtaamista pitkästä aikaa. Uskomattoman loistavat hermot löytyy kummaltakin karvakasalta. Näköjään lapset saavat edelleen tehdä mitä vaan. Kun harmittaa lähdetään pois, mutta murinaa tai sähinää ei esiinny :)

Kommentit