Mediamylläkkää

Tietoa uudesta kirjasta on luvassa useammankin median kautta. Hienoa että kissojen virikkeellistäminen saa taas uutistilaa. Mukavasti myös esim. Heiluvan Hännän Miira on ollut esillä viime vuosina kissan kanssa. Valjaissa liikkuvat kissat ovat samalla mukavasti yleistyneet, ainakin täällä meidän nurkilla.

Ensimmäisenä vuorossa ensi maanantaina Ylen aamutv klo 8.18-8.30 ja suorassa lähetyksessä olen mukana Ronjan kanssa. Perjantaina kävimme sitä varten kokeilemassa lyhyesti vieraan paikan esiintymistä tyttökissojen kanssa. Läheisessä eläinkaupassa Ronja uskalti melko nopeasti suorittaa perustemppuja. Ruokahalukin löytyi mukavasti heti 10 min. vierailun jälkeen. Nexua jännitti ensin kovasti, mutta vierailun lopussa sekin uskaltautui Ronjan perässä tutkimaan paikkoja. Ruokahalua suklaakissalta ei vierailun aikana vielä löytynyt.


Kommentit

Milla Salonen sanoi…
Pitääkin muistaa katsoa teidän aamuesiintyminen! Munkin pitäisi kunnostautua ja käydä Kiiran kanssa taas eläinkaupassa seikkailulla ja Tomuakin olisi hyvä totuttaa vieraisiin paikkoihin.