Naatiskelijoita


Blogi on elänyt pitkään hiljaiseloa työkiireiden vuoksi. Muutoinkin täällä ollaan pitkälti odottavalla kannalla. Nexuttimen tiineyttä on jäljellä reilut kaksi viikkoa ja maha on hyvin maltillisen kokoinen. Liikkeitä emme ole paljoakaan tunteneet, vaikkakin ihan lähiaikoina olen ollut tuntevinani jotain pientä mahan alaosassa. Veikkaukseni on että pentue on pieni 1-2 pentua.

Tämä ei kuitenkaan vähennä suklaakissan nautinnonhetkiä. Tahti on hieman rauhoittunut ja tuleva mamma osaa ottaa kaiken irti sylihetkistään.
"Katso minua äläkä tietokonetta!"

Ronja ja Fedja sen sijaan nauttivat lumen jälleennäkemisestä. Sisarukset viihtyivät ulkona vain lyhyen hetken, mutta tuo hetki oli mieluisa :)Ensi viikonloppuna olen menossa Turokin näyttelyyn Fedjan kanssa. Näyttelyssä on luvassa myös agilitya nelosten esittelyringin sisällä. Kiva nähdä myös tuttuja näyttelyssä ja sen ulkopuolella :D

Kommentit

Jenni sanoi…
Varsinaisilta naatiskelijoilta näyttävätkin. Ihania kuvia. Hyvää vointia Nexulle!
luolaleijona sanoi…
Voi noita Nexun kuvia! On onnellisen näköinen kissa <3 Nexulla on muuten hyvin tutunnäköinen profiili, ihan voisi olla Polgarainen tuossa ylimmässä kuvassa jos päätä katsoo :D Hassua, kun naamassa on edestäpäin kuitenkin niin paljon eroa.

Ronja on kuin syntynyt lumikuningattareksi <3

Toivottavasti tulisi kaksi pentua ainakin niin on leikkikaveri. Nexulle stressitöntä loppuodotusta! Turokissa nähdään :)
Pirjo sanoi…
Ihana mamma! Ja niin luottavainen!

Meillä opiskellaan kirjasi avulla; no, välillä on itse kullakin niin paljon hommia, ettei vaan ehdi. Mutta olisipa hauska päästä ihan katsomaan, miten homma sujuu livenä. Toivottavasti jokin kerta pääsen - ehkä se vähän innostuttaisi kouluttajaakin lisää!

Onnea näyttelyyn!
MissMisery sanoi…
Moi! Olen vähän laiska etsimään tietoa netistä niin kysyn suoraan, että onko sunnuntaiselle näyttelypäivälle myös agility-esitystä luvassa ja mihin aikaan, osaatko sanoa? En haluaisi missata sitä joka kerta! ;D Kiitos jo etukäteen!
Elina V. sanoi…
Heips,

Luin aivan liian myöhään tämän viestin.. Voin seuraavaksi laittaa tiedon aikatauluista tännekin.