Vapputunnelmissa

Meillä, kuten varmaan melkein kaikissa kissakodeissa, vappukoristeet ovat kertakäyttötavaraa. Kuitenkin ne on hauska ripustaa esille edes hetkeksi kissojen iloksi.
Sitten leikki meni jonkun kohdalla överiksi ja kuten aina - kaikki kiva kiellettiin.
Onneksi on olemassa muitakin leikkikaluja Testiryhmä on havainnut Royal Caninin uudet pakkaukset varsin hyviksi aktivointileluiksi. Suklaaoravan päättelykyvyllä ratkeaa vaikeampikin ongelma.

Kommentit

Unknown sanoi…
Fixu Nexu. Ja aivan mun lemppari tuo serpenttiiniverkossa-kuva. Hauskaa Vappua teillekin!
luolaleijona sanoi…
Ihanat kisut. Tuo Nexu serpentiinikasassa on ihan paras, ilmekin sellainen että "ups" :D Meille ei kotiin tullut tänä vuonna yhtään serpentiiniä tai vappupalloa.
Satu sanoi…
Heh, kyllä mie sitten kasvatan fiksuja kissoja kuten tuo serpentiiniin katoava eläin :) Suklaaoravan "päättelykyky"? Tarkoitit kai sanoa "ahneus" :D
Elina V. sanoi…
No ahneuskin juu, mutta pitää myöntää että tuo Nexun tapa pyydystää nameja on huomattavasti helpompi, kuin Fedjan tapa. Fedjahan syö itsensä kaikista esteistä läpi (myös tuohon purkkiin piti sen mielestä järsiä reikää). Lopulta Fedjakin ymmärsi tosin järkevämmän työnjaon. Se jätti Nexun touhuamaan purkin kanssa ja palasi aina vain ajoittain saaliinjaolle.
Pirjo sanoi…
Olen minä ennenkin täällä käynyt, ja muistanpa varsinkin erään telkkaripätkän! Hienoja kissoja, hienoja temppuja:)

Meilläkin pitäisi aloittaa tarkemmat opinnot. Leo istu käskystä (eiku pyynnöstä tietenkin:), mutta nuo orientaalit taitaisivat tykätä naksuttimesta..?
Tähän ei muuten voi kommentoida muuten kuin google-tilin kautta. Yritin monta kertaa.